Post by sioquotuwere on Feb 5, 2022 7:40:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Μπάρα για να συνεχίσετε χρησιμοποιώντας πολύτιμους λίθους ακριβώς πάνω από την περιοχή μαγειρέματος, ώστε όταν εμφανιστεί να μην το χτυπάτε όταν βιάζεστε να στείλετε φαγητό!!!!!!!!!!!!!!!
Θα δώσω ένα 4 αστέρι γιατί το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά βλέπεις πάντα διαφημίσεις. Ορισμένα επίπεδα είναι δύσκολο να περάσουν και ο χρόνος δεν είναι αρκετός σε αυτό το επίπεδο.
Υπέροχο παιχνίδι! Εθιστικός και καλός σπατάλης χρόνου. Οι πελάτες πρέπει πραγματικά να βιαστούν κατά την παραγγελία. Το χρονόμετρο ξεκινά πριν καν φτάσουν στον πάγκο. Συνολικά καλό. Επεξεργασία: Μόλις είχα την πιο εξοργιστική εμπειρία. Ξόδεψα τους πολύτιμους λίθους μου για επιπλέον 30 δευτερόλεπτα και τελείωσα την αποστολή, αλλά απέτυχα εξαιτίας ενός τυχαίου διπλού αγγίγματος. Δεν εννοούσα να πατήσω δύο φορές και να πετάξω, αλλά δεν μπορούσα να ακυρώσω αυτήν την ενέργεια όταν είχε μεγαλύτερη σημασία! Ελάτε προγραμματιστές παιχνιδιών, επιτρέψτε μου να ακυρώσω τη δράση Toss.
Το παιχνίδι τρέχει ομαλά έχει κάποια επίπεδα που φαίνονται αδύνατο να περάσουν, αλλά το διασκεδαστικό όρθιο
Απλώς το λατρεύω, είναι ενδιαφέρον, πολύ γραφικό και δεν είναι πολύ δαπανηρό να αγοράζεις αντικείμενα που χρειάζονται σε όλο το παιχνίδι.
Tic Tac Toe Glow Gelegenheitsspiele osqj
Μάλλον μου άρεσε το παιχνίδι. Ένα είναι σίγουρο... αυτό το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό. Δεν μπορούσα να το χορτάσω αυτό το παιχνίδι. Δηλαδή... μέχρι να φτάσω στα πραγματικά έντονα, δύσκολα επίπεδα. Ορισμένα επίπεδα όπου υπάρχει μόνο περιορισμένος χρόνος για την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αποδείχτηκαν πολύ δύσκολα για μένα. Προσπάθησα, αλλά δεν κατάφερα.
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό!!
Cooking Frenzy®️Cooking Game સ્ટ્રેટેજી qpg
Πολύ συντριπτικό πολύ νωρίς. Το να μην απολαμβάνετε το παιχνίδι είναι πολύ ταραχώδες ακόμα και για αυτό το είδος παιχνιδιού. Επίσης, οι διαφημίσεις σας επιβλήθηκαν μετά από κάθε επίπεδο πολύ σύντομα, ξεκινώντας από το πρώτο εστιατόριο. Κακό μάρκετινγκ, απεγκατεστημένο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!!!! Το μόνο πράγμα αν και μόλις τελειώσετε με το επίπεδο του πρωινού (αυγού) ή του εστιατορίου, πρέπει να περιμένετε μέχρι τις άλλες λήψεις... Γιατί; Δεν μπορείς να το φτιάξεις εκεί που μπορείς να το παίξεις; Δεν κατεβάζει καθόλου... 😭😭😭😭
Σε έβαλαν να χάσεις και να ξοδέψεις χρήματα! Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά αφού φτάσετε σε ορισμένα επίπεδα, δεν μπορείτε να τα νικήσετε αν δεν χρησιμοποιήσετε μπόνους ή ξοδέψετε χρήματα! Πολύ απογοητευτικό... απλά θέλω να παίξετε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα και απλώς να χάσετε.
Υπάρχουν επίπεδα σε αυτό το παιχνίδι που δεν θα περάσετε ΠΟΤΕ χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Η συμβουλή μου, παίξτε μέχρι να μην μπορέσετε να περάσετε το επίπεδο, διαγράψτε το παιχνίδι και μετά κατεβάστε ένα άλλο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά κάνω απεγκατάσταση επειδή μισώ τις διαφημίσεις. Πάρα πολλά και πάρα πολλά. Αν ήταν λιγότερες ή μικρότερες, θα συνέχιζα ευχαρίστως να παίζω. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας στην κριτική μου. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι πρέπει να βγάλεις κάποιο κέρδος με κάποιο τρόπο. Εκτιμώ πολύ την ανταπόκρισή σας.😊
Καλό είναι
ΤΕΛΕΙΟ
Πολύ καλό
αρκετά ενοχλητικό παιχνίδι. Στην αρχή είναι ωραίο, αλλά αργότερα θα χρειαστεί πολύτιμους λίθους και είναι πολύ δύσκολο να το αποκτήσεις και ο εύκολος τρόπος είναι να ξοδέψεις χρήματα για να το αγοράσεις. αρκετά προφανές, παιχνίδι με χρήματα.
Το χριστουγεννιάτικο γεγονός είναι ανόητο δύσκολο. Δεν μπορώ να δω το σπίτι με το μελόψωμο αρκετά καλά ώστε να παρατηρήσω τις μικροσκοπικές, λεπτές διακοσμήσεις για να ξέρω τι να κάνω. Εξαιρετικά απογοητευτικό. Δεν μπορούν οι προγραμματιστές να κάνουν παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν;
Απόλαυσα το παιχνίδι και ολοκλήρωσε και τα τρία επίπεδα της πόλης. Τώρα που παίζω για τα σήματα και τα βραβεία ξαφνικά όλα λειτουργούν, μπορώ να μαγειρέψω πιάτα, αλλά δεν έρχονται πελάτες στο εστιατόριο. Παράξενο... δεν μπορώ να παίξω περαιτέρω
Το παιχνίδι είναι εντάξει αρχικά.......αργότερα όταν πήγα για υψηλό επίπεδο άρχισε να δημιουργεί prblm....το πιο εκνευριστικό πράγμα είναι ότι το aap αποθηκεύει ενέργεια μετά από 30 λεπτά όπως λέει bt παιδιά πιστέψτε με ότι συμβαίνει σε άλλο 5 λεπτά μερικές φορές .......και για να παίξετε ξανά, κυριολεκτικά πρέπει να περιμένετε για 28-30 λεπτά .... το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό.......για αυτό το prblm δεν θα πρότεινα ποτέ σε κανέναν να παίξει αυτό ένας. Άλλες εφαρμογές είναι εκεί ως πολύ θα απολαύσουν αυτό περισσότερο από αυτό.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα χρειαστεί να ξοδέψετε τα χρήματά σας, θα απεγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι αφού δημοσιεύσετε αυτήν την κριτική. Συμφωνώ με όλους, φαίνεται ότι μερικά από τα επίπεδα είναι αδύνατο να περάσουν χωρίς να αγοράσουν πολύτιμους λίθους.
Γενικά είναι ένα διασκεδαστικό και καλό παιχνίδι, εκτός από το ότι ο καλεσμένος μπαίνει αργά και πρέπει να ολοκληρώσετε συνδυασμούς για να πάρετε τα πλήκτρα και να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι στην αρχή... Αλλά τώρα δεν μπορεί να περάσει κανένα επίπεδο χωρίς να ξοδέψει 100 διαμάντια.. είναι κυριολεκτικά αδύνατο για ένα άτομο να περάσει αυτά τα επίπεδα χωρίς να ξοδέψει διαμάντια ή να έχει ενισχυτικά...
Έτσι, προφανώς έχω φτάσει σε ένα επίπεδο όπου δεν υπάρχουν άλλα εστιατόρια, οπότε το παιχνίδι μου έχει σταματήσει. Ποτέ δεν είχα μια εφαρμογή που δεν είχε αρκετά διαθέσιμα παιχνίδια για να κρατήσει το παιχνίδι πολύ απογοητευτικό. Πότε θα είναι διαθέσιμα περισσότερα εστιατόρια, ώστε να συνεχίσω να παίζω αυτό το παιχνίδι ή πρέπει να το διαγράψω και να προχωρήσω σε κάποια άλλη εφαρμογή;
Αυτό είναι και απίστευτο και φανταστικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ και το συνιστούσα στους φίλους και τα ξαδέρφια μου. Κάποιος πρέπει πραγματικά να δοκιμάσει αυτό το παιχνίδι
Έχω δει πολλά παιχνίδια τελευταία που σας παρασύρουν με ένα διαφορετικό παιχνίδι που διαφημίζεται και όταν κατεβάζετε και παίζετε το παιχνίδι δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω αν το διαφημιζόμενο παιχνίδι έρχεται σε μεταγενέστερα επίπεδα, αλλά είναι απογοητευτικό
Θεωρώ ότι αυτό είναι πιο εύκολο στην πλοήγηση, αλλά ταυτόχρονα γίνεται προκλητικό. Απαιτούνται μόνο λίγα κλικ για να ολοκληρώσετε ένα πιάτο σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια μαγειρικής που έπαιζα πριν. Ευχαριστώ.
Θα του έδινα 5 αστέρια αλλά με τις διαφημίσεις παίρνεις 4 αστέρια. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζεται το παιχνίδι και κινείται γρήγορα. Μισώ τις διαφημίσεις! Γιατί είναι οι διαφημίσεις στα παιχνίδια με ξεπερνά
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου. Δεν είχα κανένα σημαντικό πρόβλημα μέχρι στιγμής και μου αρέσουν τα διαφορετικά θέματα εστιατορίων. Έχει κάποιες διαφημίσεις, αλλά μετά από λίγο καιρό, σταμάτησαν πραγματικά να με ενοχλούν. Ελπίζω να συνεχίσουν να προσθέτουν σε αυτό το παιχνίδι.
Το παιχνίδι, αν και διασκεδαστικό και εθιστικό, είναι δύσκολο να προχωρήσετε χωρίς να αγοράσετε διαμάντια. Επίσης, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στο παιχνίδι που πρέπει να αφαιρεθεί - στο τέλος ενός παιχνιδιού που δεν κερδίσατε εμφανίζεται μια αναδυόμενη οθόνη που σας επιτρέπει να συνεχίσετε το παιχνίδι για 100 διαμάντια και χτυπιέται εύκολα και δυστυχώς χάνετε τα διαμάντια που σου παίρνει μέρες για να συσσωρευτείς! Δεν είναι ωραίο!
Δροσερός
Το είχα δώσει προηγουμένως 5 αστέρια. Άλλαξα γνώμη. Στα τελευταία επίπεδα του εστιατορίου 2, δεν μπορείτε πλέον να ολοκληρώσετε τα επίπεδα, εκτός εάν πληρώσετε 100 ροζ κρύσταλλα για περισσότερο χρόνο, τα οποία δεν έχουν, οπότε αποτύχετε. Επέστρεψα στα επίπεδα επανάληψης στο 1ο, αυγό, εστιατόριο και τώρα το ίδιο πράγμα - πρέπει να αγοράσω περισσότερο χρόνο, οπότε αποτύχει. Προηγουμένως, ΟΛΑ τα επίπεδα αυγών ήταν διασκεδαστικά και προκλητικά, αλλά μπορούσαν να τελειώσουν. Τώρα, δεν μπορώ να τελειώσω αν δεν αγοράσω χρόνο. Δεν είναι διασκεδαστικό να αποτυγχάνεις επειδή αρνείσαι να ξοδέψεις χρήματα. Μάλλον θα διαγράψω την εφαρμογή.
Εξαιρετικό Παιχνιδι
Ξεκίνησε όμορφα τότε... Ποτέ πριν δεν ήμουν τόσο απογοητευμένος με ένα παιχνίδι!!! Οι διαφημίσεις εμφανίζονται τυχαία και είναι τόσο ενοχλητικό! Μην με κάνετε να ξεκινήσω για το πώς είναι δύσκολο να περάσεις κάποια επίπεδα. Δύσκολα είπα; Εννοούσα αδύνατο! Αυτό είναι ένα * * παιχνίδι! Κάνω απεγκατάσταση!
Όπως έγραψα και πριν, πάρα πολλές διαφημίσεις. Βλέπετε περισσότερες διαφημίσεις από όσες παίζετε στην πραγματικότητα. Ο προγραμματιστής αντέγραψε και επικόλλησε μία από τις 2 απαντήσεις του λέγοντας ότι οι διαφημίσεις πληρώνουν για το παιχνίδι. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν υπάρχει ισορροπία. Επίσης, χρειάζεστε τόσες πολλές ενισχύσεις για να ολοκληρώσετε πραγματικά τα επίπεδα αργότερα που είναι τρελό. Έχει απεγκατασταθεί. Δεν άξιζε τον κόπο. Θα μπορούσε να ήταν καλό, αλλά το έσκασαν. Απεγκαταστάθηκε